Közélet

Összefirkálták a tiszta rakpartot

Összefirkálták a tiszta rakpartot

2018. szeptember 21., péntek
Összefirkálták a tiszta rakpartot

Korábban írtunk róla, hogy szeméthegyek álltak a Huszár Mátyás Rakparton, amit a város helyett a lakók takarítottak el. A szépen megtisztított rakpartot jelenleg firkálások csúfítják el.

Egyik olvasónk büszkén tudatta velünk, hogy

cikkünk megjelenése óta

rendszeresen takarítják a rakpartot. Az általa küldött fotón jól látszik, hogy a takarításnak köszönhetően ma már sokkal élhetőbb lett a Tisza-part.

Sokkal szebb a rakpart, ha tiszta.

A látványt mégis rombolja egy firka

A szegedi lakosok fáradozását valaki mégsem tartotta kellően tiszteletben. A rakpart egyik lejáratát sikerült olvashatatlan és értelmetlen firkálásával elcsúnyítania.

A vandálok nem tisztelik mások munkáját.

Bár erről nem az önkormányzat tehet, hanem az a személy, aki ezt elkövette, mégis kérdés, hogy Szeged Város Önkormányzata mit tesz az ügyben. Vajon tesznek-e intézkedéseket annak érdekében, hogy mások fáradságos munkája ne vesszen kárba egy vandál otromba tettei miatt?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.