Közélet

Nekiesett Márki-Zay Péternek a vásárhelyi Fidesz

Nekiesett Márki-Zay Péternek a vásárhelyi Fidesz

2018. szeptember 14., péntek
Nekiesett Márki-Zay Péternek a vásárhelyi Fidesz

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség közleményt adott ki, amely Márki-Zay Péter polgármesternek a saját féléves polgármesterségének eredményeiről kiadott 20 pontjára reflektál - írta a Vásárhely24.

A lap közli is a dokumentumot: Egy materialista keresztény fél éve 1. Márki-Zay Péter bevándorláspárti politikus, támogatja a migrációt. 2. Márki-Zay Péter támogatja, hogy az Európai Parlament megbüntesse Magyarországot, amiért a magyarok megvédték a hazájukat és Európát a bevándorlóktól. 3. Márki-Zay Péter elfogadta Soros György támogatását. 4. Márki-Zay Péter Orbán Viktor ellen kampányol és gyűlöli a Fidesz-t. 5. Márki-Zay Péter felszámolta Vásárhely minden kapcsolatát a Magyar Kormánnyal, sehol nem fogadják, semmit nem tud elintézni. 6. Márki-Zay Péter Botka László szegedi polgármester embere, új, kormányellenes, bevándorlást támogató politikai pártot szervez. 7. Márki-Zay Péternek nincs programja, a város jövőjéről nem gondol semmit. 8. Márki-Zay Péter polgármestersége óta elfogyott a város pénze. 9. Márki-Zay Péter negyven városházi dolgozót rúgott ki, hogy a szakemberek helyett pénzéhes, Jobbikos és MSZP-s politikusok üljenek a pozíciókban. 10. Márki-Zay Péter nem támogatja a vásárhelyi vállalkozókat, több munkaadót feljelentésekkel próbál ellehetetleníteni. 11. Márki-Zay Péter nem támogatja a vásárhelyi kórházat, halálgyárnak nevezte az általunk megvédett egészségügyi intézményt. 12. Márki-Zay Péter nem támogatja az oktatást, politikája miatt elmaradnak iskola felújítások, nem kapnak városi támogatást az intézmények. 13. Márki-Zay Péter nem támogatja a vásárhelyi sportolókat, felelőtlensége miatt megszűnik a TAO támogatás. 14. Márki-Zay Péter nem támogatja a vásárhelyi egyházakat, politikája miatt távozott az egyik plébános és rátámadt a város köztiszteletben álló református lelkipásztorára. 15. Márki-Zay Péter támogatja a cigányokat, ezért az üres önkormányzati lakásokat átadja nekik. 16. Márki-Zay Péter hazudik. Azt állította, hogy jelöltsége miatt távolították el állásából, holott még Almási István életében kirúgták. 17. Márki-Zay Péter gyűlöl. Gyűlöli azokat, akik nem értenek vele egyet. 18. Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely legirigyebb embere. 19. Márki-Zay Péter megosztotta Hódmezővásárhelyt. Soha ekkora szembenállás nem volt ebben a városban. 20. Márki-Zay Péter szeret. Szereti önmagát, de nem a városát. A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.