Hírzóna

Jön a színes frufru, és a férfi popper frizura?

Jön a színes frufru, és a férfi popper frizura?

2018. szeptember 15., szombat
Jön a színes frufru, és a férfi popper frizura?

Az idei őszi londoni Salon International szépségkiállításra készül a szegedi fodrászmester. Ez alkalommal kicsit másképp, hiszen az őszi látogatás lesz a 25. alkalom, amin részt vesz.

Az elmúlt 25 alkalom nagyon meghatározó volt számomra, nem csak szakmailag, de nagyon sok szakembert ismerhettem, meg akikkel a mai napig is tartom a kapcsolatot.Amikor először kiutaztam, a rendezvényre akkor még a régi Wembley stadionban tartották ezt a rendezvényt. Pár év után átkerült az Excel kiállító központba, és ide látogat ki a több ezer szépségipart kedvelő. A frizurák legújabb vágásai, festés technikái mellett, nagyon sok szépségszalon bútorgyártó cég is kiállít, akik a kiállításon az egyedi bútoraikat úgy rendezik be, mint egy szalont.

Így inspirálják a kilátogatókat milyen is egy szalon, nekem nagyon tetszett. Nagy a fejlődés ezen a téren is, sok berendezés már nem csak modern, hanem computerizált. Fontos hogy a vendég kényelmesen érezze magát, míg vár, vagy a szolgáltatást igénybe veszi. Idén is sok meghívott fellépő fog bemutatót tartani, akikért a világ minden tájáról érkeznek. Vidal Sassoon, Toni&Guy, Trevor Sorbie, Patrick Cameron kontyvirtuóz is mindig tud valami érdekeset belecsempészni a saját show műsorába.

Igaz ezekre külön kell váltani belépőt, ami elég húzós, hiszen egy előadásra a belépő kb.: 30-40e Ft.Igen, ezek a másfél órás előadások borsos áron vannak, de aki a szakmában dolgozik, azoknak érdemes ezeken részt venni. Az elmúlt években a férfi szakág is nagyobb hangsúlyt kapott, és elég sok cég észrevette, hogy a férfiak is potenciális vevők.

Több cég csak férfi hajápolókat, szakáll, bajusz, krémeket, samponokat, hajvágó gépeket forgalmaz, és ezeket meglehet tekinteni, vagy akár meg is lehet vásárolni, a kiállítás alatt sok kedvezménnyel. Idén is sok kilátogató vesz részt a szépségipar legnagyobb rendezvényén, amiről az elkészített beszámolómat megosztom majd a hazai szakemberekkel.

(Szöveg és fotók: Szokodi László, fodrász)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.