Hírzóna

Idős férfi zaklatja a nőket Újszegeden

Idős férfi zaklatja a nőket Újszegeden

2018. szeptember 21., péntek
Idős férfi zaklatja a nőket Újszegeden

Facebook-bejegyzésben figyelmeztette a helyieket egy újszegedi nő: barátnőjét egy 70 körüli férfi zaklatta a buszon. Fogdosta, ajánlatot tett neki, követte, próbálta megcsókolni. Kiderült: sokan jártak hasonlóan. Már a rendőrség is vizsgálódik - olvasható a Délmagyar cikkében.

A lap szerintjelentkezett az idős molesztáló egy újabb áldozata, aki szintén névtelen szeretne maradni. Nem csak őt, két tizenéves lányát is zaklatta az illető.

- Engem még 2007-ben talált meg, amikor még Újszegeden a Fő fasoron az üzletemet üzemeltettem.

Először kedves, udvarias, jól öltözött és intelligens volt. Aztán jöttek a szexuális megjegyzések, felhívások... Onnantól kezdve mindig zártam a stúdió ajtaját - kezdte a szegedi nő, aki két tizenéves lányt nevel. - Az egyik kiállításon, ahol részt vettem, megjelent baseballsapkában. A kiállítás végéig ott volt és bámult. Az ételszállítókkal tudtunk kimenni, így kikerültük, hogy kövessen minket.Amikor elköltöztem és elváltam, kinézte, hogy hol lakom és bejött a lépcsőházba és csörgette a telefonomat, hogy honnan jön a hang.Ezt láttuk az ajtó kukucskálóján keresztül. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.