Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Idős férfi zaklatja a nőket Újszegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Facebook-bejegyzésben figyelmeztette a helyieket egy újszegedi nő: barátnőjét egy 70 körüli férfi zaklatta a buszon. Fogdosta, ajánlatot tett neki, követte, próbálta megcsókolni. Kiderült: sokan jártak hasonlóan. Már a rendőrség is vizsgálódik – olvasható a Délmagyar cikkében.

A lap szerint jelentkezett az idős molesztáló egy újabb áldozata, aki szintén névtelen szeretne maradni. Nem csak őt, két tizenéves lányát is zaklatta az illető.

– Engem még 2007-ben talált meg, amikor még Újszegeden a Fő fasoron az üzletemet üzemeltettem. Először kedves, udvarias, jól öltözött és intelligens volt. Aztán jöttek a szexuális megjegyzések, felhívások… Onnantól kezdve mindig zártam a stúdió ajtaját – kezdte a szegedi nő, aki két tizenéves lányt nevel.

– Az egyik kiállításon, ahol részt vettem, megjelent baseballsapkában. A kiállítás végéig ott volt és bámult. Az ételszállítókkal tudtunk kimenni, így kikerültük, hogy kövessen minket. Amikor elköltöztem és elváltam, kinézte, hogy hol lakom és bejött a lépcsőházba és csörgette a telefonomat, hogy honnan jön a hang. Ezt láttuk az ajtó kukucskálóján keresztül.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Tánckavalkád lesz a Napfény Parkban

Következő sztori

Családi napot rendeznek a Füvészkertben

Legutóbbi hasonló cikkek