Politika

B. Nagy László: Botka és Gyurcsány is a kormány ellen fordítanák a szegedieket

B. Nagy László: Botka és Gyurcsány is a kormány ellen fordítanák a szegedieket

2018. szeptember 21., péntek
B. Nagy László: Botka és Gyurcsány is a kormány ellen fordítanák a szegedieket

Nyíltan bevándorláspárti politikusnak nevezte a Demokratikus Koalíció elnökét és Szeged szocialista polgármesterét a Fidesz helyi elnöke pénteken Szegeden. B. Nagy László a DK tüntetése előtt tartott sajtótájékoztatót.

Gyurcsány Ferenc a sikertelen budapesti tüntetések után úgy gondolta, hogy Szeged lesz az a város, ahol országos tüntetéssorozatot szervez. Feltételezhetően azért teszi ezt, mert Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus - közölte B. Nagy László.

Mindketten megpróbálják a szegedieket arra biztatni, hogy forduljanak a kormány ellen. Többször is kijelentették, hogy a kerítést le kell bontani. A szegediek, a határ mentén élők azonban pontosan tudják, mi történt ezen a vidéken 2015-ben - hangsúlyozta. A választásokon a nagy többség arra a politikára szavazott, amely meg akarja védeni a határokat, és nem enged azoknak az erőknek, amelyek nyíltan migránspártiak, és el akarják árasztani ismeretlen származású bevándorlókkal az országot - mondta B. Nagy László.

"Nekünk itt Szegeden különösen fontos a határ védelme"

- mondta, hozzátéve: "szeretnénk, ha az ország teljes lakossága átérezné, mi várható, ha megszűnik a határvédelem, ha a brüsszeli bürokraták veszik át az irányítást".

"Ragaszkodunk ahhoz a politikához amit eddig képviseltünk, amit a magyar emberek is kinyilvánítottak: Magyarországot úgy szeretjük ahogy van."- zárta szavait B. Nagy László

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.