Krimi

Az égből pottyant le a drogfutár Szeged határában

Az égből pottyant le a drogfutár Szeged határában

2018. szeptember 2., vasárnap
Az égből pottyant le a drogfutár Szeged határában

36 milliónyi szajré volt nála, de csődöt mondott a siklóernyője!

Zseniálisnak hitt módszerrel próbált drogot csempészni Szegedre egy 49 éves férfi. M. Zsolttal viszont kiszúrt a technika ördöge. Augusztus 30-án este nyolc körül a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltség munkatársai szúrták ki a hőkamerán, hogy egy motoros siklóernyő Szerbia irányából érkezve Tiszasziget Közúti Határátkelőhely térségében leszáll egy szántóföldön. Miközben egy járőr a helyszínre tartott, a hőkamera kezelője látta, hogy a gépből kiszálló ember a járművet a szántó melletti erdőbe tolja, majd a fák közé megy, és kis idő után visszatér ahhoz.

A férfi a kiérkező rendőrnek elmondta, hogy műszaki hiba miatt kényszerleszállást hajtott végre, és a lábát fájlalta, így a mentők a szegedi kórházba szállították. A rendőrök ezt követően átvizsgálták a helyszínt, a kábítószer-kereső kutya pedig jelzett. Ezután találták meg akörnyező fák tövében azt a sporttáskát, amelyben 17 csomagban 18146 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak. Az elvégzett előzetes gyorsteszt alapján a táskában kannabisz volt, amelynek feketepiaci értéke 36,2 millió forint.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) különösen jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 49 éves szegedi M. Zsolttal szemben.

(via Police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.