Kultúra

Nappal sem lesz indok az unalomra a jubiláló SZIN-en

Nappal sem lesz indok az unalomra a jubiláló SZIN-en

2018. augusztus 18., szombat
Nappal sem lesz indok az unalomra a jubiláló SZIN-en

Persze a legtöbben a neves fellépők miatt keresik fel a szegedi fesztivált, de ha megfáradt valaki a színpadok előtti ugrálásban, mással is eltöltheti az idejét.

A Szegedi Ifjúsági Napok honlapján az egyéb programok menüpont alatt öt különböző helyszínt is lehet találni, ami alternatív szórakozási lehetőségeket ajánl a fesztiválozóknak.

Pia és buli lesz dögivel

A BP Sing-Along Karaoke standjának már a nevéből is sejthető, hogy mit kínálnak. Amennyiben valaki kellő bátorságot érez magában, megragadhatja a mikrofont, és elénekelheti kedvenc számát. Bár még egyelőre rejtély, hogy a Hipernet fagylaltnak milyen íze lehet, de a Telenor összefogva a Levendula Kézműves Fagylaltozóval megalkotta az édességet, aminek a megkóstolásához a Hipernet fagyiskocsit kell levadászni a Partfürdőn. A fagyiskocsit meg is lehet nyerni egy délutánra. A játékban való részvételhez egy fotót kell lőni a fagyiról, majd kiposztolni azt a közösségi médiába a #hipernetfagyihashtaget használva. A Bomba és az Axe közös helyszínén némi testmozgásra lesz lehetőség. Egy kihívást lehet teljesíteni, amivel, ha végzett a fesztiválozó, azonnal kap egy ajándékot, és esélye lesz a napi nyereménycsomag, illetve a fesztivál végeztével az értékes fődíj elnyerésére is. Az említett három helyszínen kívül két italozó helyet is kiemelnek az esemény szervezői az oldalukon. Ezek a Jägermeister színpada és a Royal Vodka bárjai, illetve fröccsözői. A promóciók és a különleges italok mellett különböző játékokon is részt lehet majd venni. Borítókép: szin.org

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.