/

Nappal sem lesz indok az unalomra a jubiláló SZIN-en

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Persze a legtöbben a neves fellépők miatt keresik fel a szegedi fesztivált, de ha megfáradt valaki a színpadok előtti ugrálásban, mással is eltöltheti az idejét.

A Szegedi Ifjúsági Napok honlapján az egyéb programok menüpont alatt öt különböző helyszínt is lehet találni, ami alternatív szórakozási lehetőségeket ajánl a fesztiválozóknak.

Pia és buli lesz dögivel

A BP Sing-Along Karaoke standjának már a nevéből is sejthető, hogy mit kínálnak. Amennyiben valaki kellő bátorságot érez magában, megragadhatja a mikrofont, és elénekelheti kedvenc számát.

Bár még egyelőre rejtély, hogy a Hipernet fagylaltnak milyen íze lehet, de a Telenor összefogva a Levendula Kézműves Fagylaltozóval megalkotta az édességet, aminek a megkóstolásához a Hipernet fagyiskocsit kell levadászni a Partfürdőn. A fagyiskocsit meg is lehet nyerni egy délutánra. A játékban való részvételhez egy fotót kell lőni a fagyiról, majd kiposztolni azt a közösségi médiába a #hipernetfagyi hashtaget használva.

A Bomba és az Axe közös helyszínén némi testmozgásra lesz lehetőség. Egy kihívást lehet teljesíteni, amivel, ha végzett a fesztiválozó, azonnal kap egy ajándékot, és esélye lesz a napi nyereménycsomag, illetve a fesztivál végeztével az értékes fődíj elnyerésére is.

Az említett három helyszínen kívül két italozó helyet is kiemelnek az esemény szervezői az oldalukon. Ezek a Jägermeister színpada és a Royal Vodka bárjai, illetve fröccsözői. A promóciók és a különleges italok mellett különböző játékokon is részt lehet majd venni.

Borítókép: szin.org

Előző sztori

Harcolni akartak a “sztereotípiák” ellen, meggyilkolta őket az ISIS

Következő sztori

Erdő Péter: Szent István a kereszténységet helyezte a magyar kultúra középpontjába