Balhé

Megúszhatja a viszkis az ittas vezetést

Megúszhatja a viszkis az ittas vezetést

2018. augusztus 2., csütörtök
Megúszhatja a viszkis az ittas vezetést

Ambrus Attila panaszt tett, mert az eljárás során szabálytalanság történhetett.

Mint azt korábban megírtuk,

Ambrus Attilát a Deja Vu fesztivál után ittas vezetésen kapták Szegeden.

Az eset után szinte azonnal el is vették a jogosítványát. Az egykori bankrabló saját bevallása szerint csak két feles pálinkát ivott meg, egyáltalán nem volt részeg; de elismerte, hogy ivott alkoholt. A

Blikk szerint

az ügy most ott tart, hogy Ambrus és ügyvédje panasszal élt, mert a két mintavétel között a meghatározott 30 percnél több idő telhetett el. Ha beigazolódik, hogy az eljárás során szabálytalanság történt, avagy nem minden az előírásoknak megfelelően zajlott, akár ejthetik is az ügyet. A lapnak nyilatkozó szakértő azt mondta, ha a mintavétel jogszabályellenesen történt, akkor nincs ügy, ezért is kellhet a szakértő. Ilyenkor az esetek jelentős részében igazságügyi orvos szakértőt rendelnek ki, akinek az a feladata, hogy megállapítsa az alkoholfogyasztás és a felszívódás körülményeit. Ambrus Attila a lapnak elmondta, félkarúnak érzi magát a jogosítvány hiánya miatt, káosz lett az élete. „Nem lennék meglepődve, ha az lenne a cél, hogy példát statuáljanak velem” – panaszolta a Viszkis. – Nem öltem embert, csak hibáztam, remélem, mielőbb visszakapom majd a jogsimat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.