Kultúra

Kezdődik a THEALTER fesztivál Szegeden

Kezdődik a THEALTER fesztivál Szegeden

2018. augusztus 3., péntek
Kezdődik a THEALTER fesztivál Szegeden

Színházi workshopok és izgalmas előadások közül szemezgethetnek a szegediek mától augusztus 11-ig a THEALTER-en. A nemzetközi színházi fesztivál megnyitóját ma 18 órakor tartják a Régi Zsinagógában - írja a Délmagyar.

A lap összeállításából kiderül, hogyegy budapesti és egy aradi produkcióval indul a 28. THEALTER Fesztivál első napja. Előtte azonban még ott a hivatalos megnyitó. Ezt összekötötték a bOdyssey projekt Isti-tréningjével és a Paál István, illetve a Szegedi Egyetemi Színpad hagyatékát bemutató kiállítással. A fesztivált Balog József, a THEALTER művészeti vezetője nyitja meg, majd 19 órakor a Régi Zsinagógában elkezdődik a Duna Táncműhely előadása, a Képíró, amelyet a szegedi festőművész, Zoltánfy István munkássága inspirált. 21 órától a Vasvári Udvarban az Aradi Kamaraszínház bemutatja a Rhapsody in Glue (#bluebird) című előadását. A portál szerintaz következő kilenc napban láthatunk majd utcaszínházat, táncszínházat, mesejátékot és megannyi prózai előadást. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.