Közélet

Így ünneplik Makón az államalapítást

Így ünneplik Makón az államalapítást

2018. augusztus 16., csütörtök
Így ünneplik Makón az államalapítást
Az augusztus 20-i állami ünnephez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Makón.

Megállási tilalomra és teljes útlezárásra kell számítani augusztus 17-én 7 óra és augusztus 21-én 6 óra között Makón, a Csanád vezér tér mindkét oldalán, valamint a Szent István-szobor melletti útszakaszok külső sávjában. Tilos megállni továbbá ugyanebben az időszakban a Csanád vezér tér Erdei János Városi Sportcsarnok felőli oldalán, a kápolnától a József Attila Gimnáziumig. Teljes útlezárás lesz érvényben:
  • augusztus 19-én 20 óra és 23 óra között, majd augusztus 20-án 12 órától augusztus 21-én 2 óráig a Csanád vezér tér mindkét oldalán, a Szent István-szobor melletti útszakaszok teljes szélességében, a József Attila utcától a Széchenyi téri körforgalomig.
  • augusztus 20-án 17 órától 22 óra 30 percig a Csanád vezér téren, a Hollósy Kornélia utcától a Széchenyi téri körforgalomig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.