Hírzóna

Vadkamerát és papucsot is lopott egy vásárhelyi betörőbanda

Vadkamerát és papucsot is lopott egy vásárhelyi betörőbanda

2018. július 18., szerda
Vadkamerát és papucsot is lopott egy vásárhelyi betörőbanda

Néhány nap alatt egy, a városban történt lakásbetörést derítettek fel a hódmezővásárhelyi rendőrök. A bűncselekménnyel kapcsolatba hozható háromfős társaság tagjait előállították - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A csoport két tagja július 11-én hajnalban először bemászott az ingatlan udvarába, majd egy nyitott ablak szúnyoghálóját kiégetve bejutottak a házba. Onnan papucsot, vadkamerákat, pendrive-ot, napszemüveget, fejlámpát, rövidnadrágot, bankkártyát és porcelánfigurákat tulajdonítottak el. Néhány órával később a társaság mindhárom tagja az ellopott bankkártyával, több alkalommal készpénzt vett fel szegedi bankautomatákból. A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés és a városban működő térfigyelőkamera-rendszer segítségével azonosították, és július 16-án előállították a feltételezett elkövetőket. Tőlük az eltulajdonított vagyontárgyak egy részét lefoglalták. A 23, a 28 és a 30 éves férfival szemben információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, utóbbi két terhelttel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.