Balhé

Párnatolvajokat keresett a Facebookon a Nyugi Kert

Párnatolvajokat keresett a Facebookon a Nyugi Kert

2018. július 2., hétfő
Párnatolvajokat keresett a Facebookon a Nyugi Kert

Tegnap este pár fiatal elvitt néhány párnát az egyetemisták körében népszerű kávézóból, a Nyugi Kertből. Szerencsére, egy Facebookos posztnak köszönhetően, a párnák pár órán belül meg is kerültek.

A közösségi média erejét mutatja meg igazán az eset. Ugyanis alig hogy felkerült a szórakozóhely Facebook oldalára a kiírásuk, a párnatolvaj fiatalok pár óra múlva vissza is vitték zsákmányukat. A kiírásuk a tulaj szerint is meglepően népszerű volt, ugyanis miután a párnák megkerültek, ma reggel a posztot már le is vették az oldalukról. Mégis az alatt a 15 óra alatt, amíg a kiírásuk megtalálható volt, rengetegen megosztották a posztot és számtalan hozzászólás is született. A hozzászólásokban többen is jelezték, hogy enyhén nevetségesnek tartják azt, hogy a szórakozóhely pár párnát keres, hiszen azoknak elenyésző lehet az értéke. Azt maga a Nyugi Kert tulaja is elismeri, hogy a forgalmukhoz képest a párnáknak nem túl magas az értéke, de azt is megjegyezte, hogy az ilyen mégis bosszantó. Emellett azt is elárulta, hogy a párnákra csak a huzat körülbelül 10 ezer forintba kerül. Nem ez volt az első eset, hogy a Nyugiból a szórakozó fiatalok elvittek valamit. A hely tulaja az ügy kapcsán még arról is beszélt, hogy eddigi működésük alatt már többször is előfordult, hogy eltűntek dolgok a kávézóból. Ők az ilyen eseteknek egyébként nem szeretnek nagy feneket keríteni, mert ahogyan az a párnákkal is történt, egy-egy ilyen lopás után, ha kiírják a Facebook oldalukra, hogy mit keresnek, az általában elő szokott kerülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.