Hírzóna

Ötvenmillióból újulnak meg játszóterek Szegeden

Ötvenmillióból újulnak meg játszóterek Szegeden

2018. július 6., péntek
Ötvenmillióból újulnak meg játszóterek Szegeden

Sürgősséggel tárgyalta a szegedi városüzemeltetési bizottság az idei játszótér-felújítási és -fejlesztési keret szétosztását. Összesen bruttó 50 millió forintot költ erre a célra az önkormányzat, a pénzt huszonkilenc helyszín között osztották fel - írja a Délmagyar.

A lap szerint a Kálvária téri játszótérre tervezik a legdrágább játszóeszköz telepítését, a csaknem hat méter magas kötélpiramis nettó 10,7 millió forintba kerül – derült ki a városüzemeltetési bizottság csütörtöki ülésén, ahol egyhangúlag támogatták az idei, 50 millió forintos játszótér-felújítási és -fejlesztési keret felosztását. Összesen 29 helyszínen terveznek fejlesztést, négy játszótéren: a Lomnici utca 39. mögötti területen, a Hont Ferenc utca 20–24. előtt, a Honfoglalás Emlékparkban, és a Honvéd téren a régi, tönkrement, s immár balesetveszélyes eszközöket el is bontják. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.