Porcukrot a lángosra
Norbi eközben már több töltött lángost is elkészít és miközben keze a tésztát hajtogatja szája nekünk ontja a sztorikat. – Szegeden a sajtos-tejfölös fokhagymás lángos a legnépszerűbb, ebből viszik a legtöbbet, meg a simából. A töltött lángosokban még kevésbé bíznak az emberek – mondja 10 liter fortyogó olaj szomszédságában. Az emberek ízlésén azonban már nem tudok csodálkozni épp szerdán járt erre egy japán turista csoport, akik azt kérték, hogy a sajtos-tejfölös lángost porcukrozzam meg nekik. Kérték, megtettem, ilyen a vendéglátás – folytatta Norbert.

Az újranyitott konyha korábban sokkal bővebb árukínálattal ment csődbe voltak, tálak, sültek és hamburgerek is. Az új főnök azonban csak a lángosban a fánkban és a palacsintában bízik. Tehát a korábbiakhoz képest szűkített kínálattal, de annál nagyobb lelkesedéssel várja a vendégeket. – Mindenben van kockázat, de valamit kell csinálni. Hiszem, ha jó a termék annak híre megy, a nyilvánosságot sem szeretem igazán, szerintem az sokkal nagyobb reklám az, ha elmondod a barátaidnak, hogy milyen jót ettél itt, mintha leírod, hogy a kamionosból lángossütős lett (ebben nem értünk egyet) – zárta gondolatait Norbert.