Hírzóna

Napsütéses idő várható a hétvégén

Napsütéses idő várható a hétvégén

2018. július 12., csütörtök
Napsütéses idő várható a hétvégén

Napsütéses idő várható a hétvégén, csak néhol lehet zápor. Emellett többfelé 30 fokos meleg lesz, de élénk, helyenként erős lesz a szél - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken túlnyomóan napos idő valószínű csapadék nélkül, de a szél megélénkül, többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-18, a legmagasabb hőmérséklet általában 27-30 fok között alakul. Szombaton és vasárnap nagyrészt napos idő várható, de néhol kialakulhat zápor, esetleg zivatar. A szél továbbra is élénk, helyenként erős lesz. Szombaton a leghidegebb órákban 12-18, vasárnap 13-19 fok lesz. Szombaton napközben 26-31, vasárnap 25-30 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.