Sport

Mandics: Képesek lettünk volna jobb teljesítményre is

Mandics: Képesek lettünk volna jobb teljesítményre is

2018. július 1., vasárnap
Mandics: Képesek lettünk volna jobb teljesítményre is

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője a bb1.hu-nak értékelte a szegediek elmúlt szezonját. A szerb tréner jelenleg még a szabadságát tölti, ám rövidesen újra munkába áll, hogy felkészítse csapatát a következő idényre.

„A tizedik hely nem extra eredmény, de rengeteg problémával küszködtünk az idei szezonban, így azért nem rossz ez a helyezés. – kezdte az értékelést Mandics-mester. „ Sok lehetőséget kaptak a magyar játékosok, és szerencsére élni is tudtak vele. A szezon elején úgy nézett ki, hogy akár jobban is szerepelhetünk, de novemberben lesérült Juhos Levente, aztán Andrija Csirics, majd Marko Boltics is. Nehéz szituációba kerültünk, de így is tudtunk hozni pár győzelmet, amiknek köszönhetően bejutottunk a középházba. Képesek lehettünk volna jobb eredményre is, ha nem jön közbe ennyi sérülés.” – fejtette ki álláspontját.

A magyar U-20-as kosárlabda válogatott gőzerővel készül a B divíziós Európa-bajnokságra, amelyet július 13 és 22 közt rendeznek Bulgáriában. A nemzeti csapatba a Szedeák két kiválósága Bonifert Bendegúz, valamint Kerpel Fronius Gáspár meghívót kapott.

„Jelenleg Görögországban vagyok a családommal, július ötödikén megyünk haza. Onnantól nekiállunk dolgozni, próbálunk játékosokat keresni, hogy Andrija Csiricset és Josh Fortune-t megfelelően tudjuk pótolni. Van még egy kis idő a pihenésre, de hamarosan munkába kell állni.” – zárta gondolatait Mandics.

via

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.