Hírzóna

Kormánypártok: továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben

Kormánypártok: továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben

2018. július 7., szombat
Kormánypártok: továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben

A kormánypártok szerint továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben (EP) - mondta Hollik István szombaton Budapesten.

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a sajtótájékoztatóján kifejtette: az Európai Parlament csütörtökön elfogadott egy állásfoglalást, amely jól mutatja, hogy továbbra is Soros György hálózata mozgatja a szálakat az EP-ben, az állásfoglalással ugyanis rá akarják kényszeríteni a tagállamokra, hogy a migrációt segítő Soros-szervezetek ne legyenek büntethetőek. Hollik István rámutatott, az állásfoglalást támogatták Soros György brüsszeli szövetségesei, és hatvan képviselő rögtön levélben is üdvözölte azt. Megjegyezte: az aláírók között volt "a Magyarországot támadó Soros-jelentés előadója, Judith Sargentini, a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és a balliberális Jávor Benedek is". Az állásfoglalás azt mutatja, még mindig a Soros-hálózat fogságában van az EP, hiszen az állásfoglalás szinte szó szerint megegyezik a Soros-hálózat nemzetközi migránspárti kampánya, a Welcoming Europe célkitűzéseivel, legalizálni akarják és alapjoggá tenni a migrációt, és megakadályozni, hogy a bevándorlást támogató szervezetek büntethetőek legyenek - fejtette ki Hollik István. A politikus szerint az EP-ben így akarják "tisztára mosni" a bevándorlást támogató Soros-hálózatot. Hollik István hangsúlyozta: az illegális bevándorlás bűncselekmény, így az illegális bevándorlás szervezése és támogatás is az. Megjegyezte: ezért fogadták el Magyarországon a "Stop Soros" törvénycsomagot, amely mellett ki fognak tartani, akkor is, ha Soros György és brüsszeli szövetségesei újabb támadást indítanak Magyarország ellen. A szóvivőt kérdezték azzal kapcsolatban is, hogy Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő korábban arról beszélt, a Sargentini-jelentés túl enyhén fogalmazott, és a migrációs válság nem létező probléma. Hollik István szerint Szanyi Tibor ezzel újabb tanújelét adta a "hazaárulásnak", amiben "mindig is élen járt". Mint mondta, a Sargentini-jelentés "hemzseg a tárgyi tévedésektől" és politikai vádakat fogalmaz meg Magyarországgal szemben. Hollik Istvánt kérdezték a vasárnapi budapesti időközi önkormányzati választásokkal kapcsolatban is. A politikus kifejtette: mind az V., mind a VIII. kerületben a Fidesz-KDNP jelöltjei megtesznek mindent, hogy elnyerjék a választók bizalmát, ahogy eddig is ezért dolgoztak és ezután is ezt teszik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.