Hírzóna

Ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok

Ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok

2018. július 21., szombat
Ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok

A 2019-es költségvetés szavazásán megint kiderült, hogy "ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok és vállalkozások" - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője.

Halász János szerint "ugyanazok, aki kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a magyar családoktól, akik a háromszorosára emelték a gáz árát, akik elvettek egyhavi nyugdíjat és a közszolgáktól egyhavi bért, akik eltörölték a családi és az otthonteremtési adókedvezményt, a hároméves gyest, és akik agyonadóztatták a munkavállalókat és a vállalkozásokat is, most sem szavazták meg a 2019-es költségvetést, amely pedig tovább erősíti a családokat, a gazdaságot, a foglalkoztatást és a biztonságot".

A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta: Gyurcsánytól a Jobbikon és a szocialistákon át az LMP-ig ugyanazt a politikát folytatják, mint eddig: saját politikai érdekeikből zsigerből elutasítanak minden, a magyar embereket és családokat szolgáló javaslatot.

Halász János emlékeztetett rá, hogy az ellenzéki pártok az elmúlt években sem támogatták az adócsökkentéseket, nem támogatták a családi és az otthonteremtési adókedvezmény bevezetését, nem támogatták a személyi jövedelemadó, a társasági adó, az áfa, és a munkát terhelő adók csökkentését. Mint ahogy nem támogatták a rezsicsökkentéseket, a bankok elszámoltatását, nem szavazták meg a gyed-extrát és a nők40 program bevezetését - jegyezte meg.

"Ahogy eddig, most sem támogatták, hogy több pénzt fordítsunk a családokra, a biztonságra, a gazdaságfejlesztésre, az egészségügyre, az oktatásra" - zárta szavait Halász János.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.