Győrfi Pál a királynő lepontozásról: Legyen ez biztatás minden lánynak

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Koroknyai Virág leköszönő, és Szarvas Andrea megválasztott szépségkirálynők.

Győrfi Pál a Facebookon válaszolt arra, hogy a maximális 90 pontból miért csak 22 pontot adott Szegeden Szarvas Andinak, aki vasárnap már az ország legszebb lányának bizonyult.

– Ezen a versenyen már nálam is ő volt a győztes. Legyen ez biztatás minden lánynak, ha nem győz, hiszen tovább fejlődhet és lehet, hogy legközelebb már sikerül. Gratulálok Andinak! 👏 – írta szerdai cikkünkhöz Facebook kommentbe Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Igazgatója, a Szeged Szépe zsűritagja,azután, hogy megírtuk, hogy alaposan lepontozta Szegeden azt a Szarvas Andit aki vasárnap Magyarország Szépe lett. Videónkban saját szemetekkel láthatjátok, hogy Kulcsár Edina korábbi szépségkirálynő 86 pontot adott Andinak a maximális 90-ből és Hódi Pamela is bőven 80 pont felettire értékelte a későbbi királylányt. – Amikor rákérdeztem miért bánik ilyen fukarul a pontokkal Győrfi Pál nekem azt mondta, hogy ő eldöntötte nála ki a királynő és többieknek ezért jóval kevesebb pontot adott – mondta Gera Gábor a Szeged Szépe főszervezője.

Távkapcsolat vár Anitára, a zsombói szépségre

 

Az idei Szeged Szépére már kiválasztották a döntős lányokat. A videónkban megismerhetitek a Zsombón élő Zádori Anitát, aki nemrég költözött haza Németországból, hogy folytassa tanulmányait. – A párommal megpróbáltuk milyen külföldön elkezdeni a közös életünket, de sajnos hamar kiderült, hogy ott sem fenékig tejfel minden, így hát hazaköltöztem, úgy érzem sokkal többre juthatok majd a jövőben, ha rendes szakmát szerzek magamnak és nem külföldön dolgom mint egy segédmunkás – mesélte Anita.

A lány azt is elárulta, hogy ugyan most távkapcsolatban élnek barátjával, nem biztos benne, hogy ez sokáig fog tartani, mert mint fogalmaz ő nem nagyon bízik az ilyen kapcsolatokban. A táplálkozására azonban nem igazán kell odafigyelni, beszélgetésünk végén letoltunk egy kiadós tejfölös lángost és Anitának emiatt cseppet sem volt lelkiismeret furdalása.

Megmutatjuk a Szeged szépe idáig titkos pontos végeredményét

Most megmutatjuk, hogy Kulcsár Edina szépségkirálynő, Hódi Pamela és Győrfi Pál, hogyan is szavazott Szegeden és bemutatunk egy szexi kacsatenyésztő lányt Zsombóról. Van mit nézni.

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2018. július 12., csütörtök

Előző sztori

Két kocsi karambolozott az M5-ösön Szatymaznál

Következő sztori

B. Nagy László: Menekülnek a vállalkozók Botka László városából

Legutóbbi hasonló cikkek