Győrfi Pál a királynő lepontozásról: Legyen ez biztatás minden lánynak

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Koroknyai Virág leköszönő, és Szarvas Andrea megválasztott szépségkirálynők.

Győrfi Pál a Facebookon válaszolt arra, hogy a maximális 90 pontból miért csak 22 pontot adott Szegeden Szarvas Andinak, aki vasárnap már az ország legszebb lányának bizonyult.

– Ezen a versenyen már nálam is ő volt a győztes. Legyen ez biztatás minden lánynak, ha nem győz, hiszen tovább fejlődhet és lehet, hogy legközelebb már sikerül. Gratulálok Andinak! 👏 – írta szerdai cikkünkhöz Facebook kommentbe Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Igazgatója, a Szeged Szépe zsűritagja,azután, hogy megírtuk, hogy alaposan lepontozta Szegeden azt a Szarvas Andit aki vasárnap Magyarország Szépe lett. Videónkban saját szemetekkel láthatjátok, hogy Kulcsár Edina korábbi szépségkirálynő 86 pontot adott Andinak a maximális 90-ből és Hódi Pamela is bőven 80 pont felettire értékelte a későbbi királylányt. – Amikor rákérdeztem miért bánik ilyen fukarul a pontokkal Győrfi Pál nekem azt mondta, hogy ő eldöntötte nála ki a királynő és többieknek ezért jóval kevesebb pontot adott – mondta Gera Gábor a Szeged Szépe főszervezője.

Távkapcsolat vár Anitára, a zsombói szépségre

 

Az idei Szeged Szépére már kiválasztották a döntős lányokat. A videónkban megismerhetitek a Zsombón élő Zádori Anitát, aki nemrég költözött haza Németországból, hogy folytassa tanulmányait. – A párommal megpróbáltuk milyen külföldön elkezdeni a közös életünket, de sajnos hamar kiderült, hogy ott sem fenékig tejfel minden, így hát hazaköltöztem, úgy érzem sokkal többre juthatok majd a jövőben, ha rendes szakmát szerzek magamnak és nem külföldön dolgom mint egy segédmunkás – mesélte Anita.

A lány azt is elárulta, hogy ugyan most távkapcsolatban élnek barátjával, nem biztos benne, hogy ez sokáig fog tartani, mert mint fogalmaz ő nem nagyon bízik az ilyen kapcsolatokban. A táplálkozására azonban nem igazán kell odafigyelni, beszélgetésünk végén letoltunk egy kiadós tejfölös lángost és Anitának emiatt cseppet sem volt lelkiismeret furdalása.

https://www.facebook.com/szegedma/videos/2174227455940125/

Előző sztori

Két kocsi karambolozott az M5-ösön Szatymaznál

Következő sztori

B. Nagy László: Menekülnek a vállalkozók Botka László városából