Filmajánló: Barátom, Róbert Gida

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.

Műfaj: családi / fantasy

Korhatár: 6

Játékidő: 110 perc

Bemutató: 2018. augusztus 2.

Szereplők: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss

Rendezte: Marc Forster

Forgatókönyv: Alex Ross Perry és Allison Schroeder

Eredeti figurák: A. A. Milne

Producer: Brigham Taylor, Kristin Burr

Executive producer: Renée Wolfe, Jeremy Johns

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Előző sztori

Elektromos vezetékre hasadt egy faág Szentesen

Következő sztori

Kocsis: hatalmas felelősség a kétharmados többség

Legutóbbi hasonló cikkek