Közélet

Az ellenzéki pártok félrevezetik az embereket

Az ellenzéki pártok félrevezetik az embereket

2018. július 3., kedd
Az ellenzéki pártok félrevezetik az embereket

Az ellenzéki pártok félrevezetik az embereket, amikor egy magát politikán kívülinek beállító, valójában nagyon is politikai pályán dolgozó, álcivil jelölt mögött sorakoznak fel a vasárnapi józsefvárosi időközi választás előtt - közölte Halász János, a Fidesz frakció szóvivője kedden Budapesten újságírók előtt.

Halász János felidézte: Győri Péter polgármesterjelölt mint SZDSZ-es képviselő 12 éven keresztül vett részt a Demszky-korszak legsötétebb városvezetésében, ráadásul a sokat támadott lakásgazdálkodási bizottság vezetője volt. Győri Péter polgármesterként ugyanazt a rombolást hajtaná végre, mint amit Demszky Gábor és barátai a fővárost vezetve - fogalmazott a fideszes politikus. Vele szemben Sára Botond, a Fidesz-KDNP jelöltje az itt élők érdekeit képviseli, hatéves alpolgármestersége alatt azon dolgozott és azon dolgozik most is, hogy rend és fejlődés jellemezze a kerületet - mondta.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.