/

Az ellenzéki pártok félrevezetik az embereket

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Csíkszereda, 2018. április 8. Lepecsételt szavazólapok a csíkszeredai magyar fõkonzulátuson az országgyûlési képviselõ-választáson 2018. április 8-án. MTI Fotó: Veres Nándor

Az ellenzéki pártok félrevezetik az embereket, amikor egy magát politikán kívülinek beállító, valójában nagyon is politikai pályán dolgozó, álcivil jelölt mögött sorakoznak fel a vasárnapi józsefvárosi időközi választás előtt – közölte Halász János, a Fidesz frakció szóvivője kedden Budapesten újságírók előtt.

Halász János felidézte: Győri Péter polgármesterjelölt mint SZDSZ-es képviselő 12 éven keresztül vett részt a Demszky-korszak legsötétebb városvezetésében, ráadásul a sokat támadott lakásgazdálkodási bizottság vezetője volt.

Győri Péter polgármesterként ugyanazt a rombolást hajtaná végre, mint amit Demszky Gábor és barátai a fővárost vezetve – fogalmazott a fideszes politikus.

Vele szemben Sára Botond, a Fidesz-KDNP jelöltje az itt élők érdekeit képviseli, hatéves alpolgármestersége alatt azon dolgozott és azon dolgozik most is, hogy rend és fejlődés jellemezze a kerületet – mondta.

(MTI)

 

Előző sztori

Medvét láttak Dorozsmán

Következő sztori

Izraeli képzésen vettek részt az egyetem képviselői

Legutóbbi hasonló cikkek