Hírzóna

Amfetaminnal bukott le egy szegedi nő

Amfetaminnal bukott le egy szegedi nő

2018. július 20., péntek
Amfetaminnal bukott le egy szegedi nő

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a 43 éves nővel szemben, aki 2017 januárjában amfetamint vásárolt és tartott magánál Szegeden - írta a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy avád szerint az elkövető 2017 januárjában, Szegeden, ismeretlen személytől, saját fogyasztásra, 84 gramm amfetamint és 0,4 gramm kannabiszt vásárolt, amiket a kézi táskájába rejtett. A nő ezután egy ismerőséhez ment, majd az ismerőse autójával Szegeden közlekedtek. A rendőrök a kocsit megállították, és a vádlott táskában lévő kábítószert megtalálták. A nőtől lefoglalt amfetamin tiszta hatóanyag tartalma mintegy kétszeresével meghaladta a jelentős mennyiség felső határát. Ezután a rendőrök a nő szegedi lakásán házkutatást tartottak, ahol további kannabisz került elő. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a büntetlen előéletű vádlottat jelentős mennyiségű kábítószerre tartással elkövetett kábítószer birtoklása bűntettével vádolja. Az ügyészség az öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény miatt a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.