Közélet

Balesetveszélyes az egyik szegedi dühöngő

Balesetveszélyes az egyik szegedi dühöngő

2018. július 12., csütörtök
Balesetveszélyes az egyik szegedi dühöngő

Balesetveszélyes az egyik tarjáni dühöngő - hívta fel a Délmagyar figyelmét az egyik olvasójuk. A beton focipályát körülvevő drótkerítést több helyen leszaggatták, rozsdás darabok állnak ki belőle. A terület ősszel megújul, az áldatlan állapotokat azonban a jelzés alapján addig is megszüntetik.

A lapnak nyilatkozó olvasó szerint lóg a drótkerítés a Retek utcai panelsor mögötti dühöngőn. Mint mondta, balesetveszélyessé vált mostanra az egykor szebb napokat látott beton focipálya, mely egyébként egy oktatási intézmény, a Táltos iskola szomszédságában áll. A látvány elkeserítő: hatalmas lyukak tátonganak az összevissza álló kerítésen, a rozsdás drótdarabok sok helyen ki is lógnak. Egy biztos: nem egy nap alatt amortizálódott így le a pálya. További részletek

ITT

olvashatók.

(Fotó: Kuklis István)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.