Gazdaság

Szép jövő előtt állhat a makói ipari park

Szép jövő előtt állhat a makói ipari park

2018. június 18., hétfő
Szép jövő előtt állhat a makói ipari park

Érdemes lenne a mezőgazdasági feldolgozóiparral bővíteni a makói ipari park kínálatát - javasolja Lendvay Endre, aki munkatársaival tanulmányt írt róla. Ennek alapján hamarosan népszerűsítő kiadvánnyal is jelentkezik az önkormányzat - írja a Délmagyar.

A lapnak nyilatkozva a Respontsum Kft. vezetője úgy véli, a park egyelőre csak részben betelepült, ezért nagy lehetőségek vannak benne. Lendvay Endre a kollégáival a helyi önkormányzat megbízásából térképezte fel a hasznosítás további lehetőségeit. Az európai uniós támogatásból finanszírozott kutatómunka eredményét a napokban a Koronában, helyi vállalkozók, üzletemberek, intézményvezetők előtt mutatta be. Elmondta: felmérték a város adottságait, a helyben elérhető munkaerőt, az ipar, a szolgáltatási szféra, a kutatás-fejlesztés, a mezőgazdaság jelenét és hagyományait, és erre alapozva tették meg javaslataikat. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.