Szórakozás

Röszkei lány a legszebb magyar nők között!

Röszkei lány a legszebb magyar nők között!

2018. június 15., péntek
Röszkei lány a legszebb magyar nők között!

Teslér Petra (22) is utazhat Balira, ahol a világ legszebb női gyűlnek majd össze. Ha Te is akarod.

A közelmúltban lezajlott a Nemzet Szépe 2018 szépségverseny, ahol Fenesi Krisztina személyében megkoronázták az új királynőt. A szervezők most nyilvánosságra hozták a zsűri pontszámai alapján az első öt helyezett listáját. Azt már korábban megtudtuk a versenyen, hogy az első udvarhölgy Kálvári Múzsa és a második udvarhölgy Stankovics Beáta, azonban az erős mezőny miatt korántsem volt egyértelmű, hogy ki a4. és 5.helyezett. Az első 5 helyezett: FenesiKrisztina, 21éves (Nagyvárad) Kálvári Múzsa, 22 éves (Budapest) Stankovics Beáta, 27 éves (Sárvár) Krehlik Alexia Liza, 21 éves (Mogyoród) Teslér Petra, 22 éves (Röszke)

Petra bejutott a legszebbek közé!

A 10 döntős hölgy szerencséje, hogy még mindig esélyesek arra hogy képviseljék országunkat Balin a Miss Nation Global döntőjében, hiszen a közönség egész nyáron szavazhat a

www.nemzetszepe.hu

honlapon a közönségdíjas személyére.

A Nemzet Szépére különlegessége, hogy bár 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhetett, kiemelten fontos volt a természetesség: plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a királynők körében. Az elvárások szerint a versenyzők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.