Hírzóna

Különleges rádióforgalmat bonyolított le egy vadászpilóta

Különleges rádióforgalmat bonyolított le egy vadászpilóta

2018. június 2., szombat
Különleges rádióforgalmat bonyolított le egy vadászpilóta

A kecskeméti légtérben történt egy fura rádióforgalmazás, amiről elsőre azt hitték, hogy komoly problémát jelent, ám végül jóra fordult minden.

A PUMA 11 nevű Gripen vadászgép pilótája magyarul szólt bele a rádióba, amit akkor szokás tenni, ha komoly hibát észlelnek, mint például egy hajtómű meghibásodása. Szerencsére erről szó sem volt, mert a pilóta csupán az irányítótoronyban dolgozó kedvese kezét kérte meg ilyen furán romantikus módon. A hölgy, miután az első sokkból felocsúdott, csak annyit válaszolt, „affirmative”, ami magyarul pozitív megerősítést jelent. A leánykérés után a pilóta rendben lerakta a gépet, a földön pedig a hölgy kollégái sok boldogságot kívántak neki és pilóta párjának. Ezúton szeretnénk mi is sok boldogságot kívánni az ifjú jegyespárnak. (

via

) Fotó: jetfly.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.