Hírzóna

Csalót keresnek a vásárhelyi zsaruk

Csalót keresnek a vásárhelyi zsaruk

2018. június 8., péntek
Csalót keresnek a vásárhelyi zsaruk

A

Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki egy helybelitől pénzt csalt ki.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság csalás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A képen látható férfi május 11-én 15 és 17 óra között megegyezett a sértettel, hogy Vásárhelyen, a Könyves utcai háza előtti részt leaszfaltozza. A munkáért cserébe a gyanúsított 140000 forint előleget kért, amit megkapott, de a munkát nem végezte el.

A csalás áldozata a feltételezett elkövetőről a helyszínen fotót készített. A férfi 45-50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, haja fekete, testalkata átlagos. A rendőrség kéri, hogy aki a képenlátható férfit felismeri, tartózkodási helyévelvagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.