Hírzóna

Ami mozdítható volt, azt vitte a makói férfi

Ami mozdítható volt, azt vitte a makói férfi

2018. június 16., szombat
Ami mozdítható volt, azt vitte a makói férfi
Műszaki cikkeket, gázpalackot, arany ékszereket és ruhaneműket lopott egy makói férfi egy családi házból Csanádalbertin. A rendőrség vádemelést javasol vele szemben.

A feltételezett elkövető még a tavaszi hónapokban feszítette fel egy családi ház ablakát, amin keresztül bemászott a házba. Laptopot, láncfűrészt, ruhákat, karkötőt és gyűrűt lopott el. A makói nyomozók a bejelentés után néhány órával rájöttek, hogy egy 34 éves helyi férfi követhette el a betörést. A vagyontárgyak egy részét lefoglalták tőle, majd visszaadták azt a tulajdonosnak. A gyanúsított férfi a kihallgatáson be is ismerte tettét, így ellene lopás miatt indult eljárás. A makói rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbították. Forrás: police.hu / Fotó: My Prescott Now

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.