Hírzóna

Tíz perc alatt elkapták a vásárhelyi biciklitolvajt

Tíz perc alatt elkapták a vásárhelyi biciklitolvajt

2018. május 30., szerda
Tíz perc alatt elkapták a vásárhelyi biciklitolvajt

A hódmezővásárhelyi rendőrök egy helybeli kerékpárost igazoltattak a belvárosban, aki már az intézkedés közben bevallotta, hogy a kétkerekűt alig 10 perce lopta.

A kapitányság rendőrei a férfit május 26-án hajnalban igazoltatták. Az ellenőrzés közben a 35 éves gyanúsított bevallotta, hogy a biciklit körülbelül 10 perce lopta a vásárhelyi buszpályaudvarról. A járőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, melynek során két biciklis sebességmérőt is találtak a zsebében. A feltételezett elkövetőt számon kérték, aki az eszközökről elmondta, hogy azokat szintén lopta. A terheltet a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A gyanúsított részletes beismerővallomást tett, kiderült róla, hogy már igazoltatása előtt is lopott egy biciklit, de azt már eladta. A rendőrök a vásárlóját is előállították majd gyanúsítottként kihallgatták. A tolvajról bebizonyosodott, hogy összesen hat kerékpárt lopott el az elmúlt fél évben, de az is kiderült róla, hogy testi sértés miatt már zajlik ellene büntetőeljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.