Hírzóna

Táskát lopott egy fiatal fiú lopott egy szegedi étteremből

Táskát lopott egy fiatal fiú lopott egy szegedi étteremből

2018. május 22., kedd
Táskát lopott egy fiatal fiú lopott egy szegedi étteremből
A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak egy 16 éves fiúval szemben, aki egy szegedi étterem öltözőjéből ellopott egy táskát - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal 2017. december 15-én egy helybeli étterem hátsó bejáratának nyitott ajtaján bement az épületbe, majd megkereste az öltözőhelyiséget, amit átkutatott. Az egyik szekrényből ellopta a vendéglátóhely egyik alkalmazottjának táskáját, majd elhagyta a helyszínt. A pizzéria biztonsági kamerája felvételeket készített a tolvajról, amelyről a rendőrök felismerték a gyanúsítottat. A fiút előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték,és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.