Hírzóna

Szakértő: a baloldal politikai hisztériakeltést folytat

Szakértő: a baloldal politikai hisztériakeltést folytat

2018. május 9., szerda
Szakértő: a baloldal politikai hisztériakeltést folytat

Farkas Örs politológus szerint a baloldal politikai hisztériakeltésre használja fel az Országgyűlést, de ez - akárcsak az elmúlt nyolc évben - most sem fog sehová vezetni.

A politológus az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában ezt arra reagálva mondta, hogy a Demokratikus Koalíció csak az eskütételre jelent meg az alakuló ülésen. Szerinte ezzel azt bizonyítják, hogy csak a pozíció megszerzése volt a cél, ha nem kormányozhatnak, akkor nem is szeretnének semmit csinálni. Hozzátette: azokat sem kívánják képviselni, akik rájuk szavaztak. A baloldalnak létre kellene hoznia egy működőképes politikai erőteret, amely képes arra, hogy ésszerű és értelmes vitát folytasson a kormánypártokkal, és előre vigye a politikát - fogalmazott. Kitért arra is, hogy az Országgyűlés struktúrájában a 2010-ben elindult modellt folytatja.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.