Hírzóna

Saját anyja párját lopta meg egy vásárhelyi tini

Saját anyja párját lopta meg egy vásárhelyi tini

2018. május 23., szerda
Saját anyja párját lopta meg egy vásárhelyi tini
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak egy fiatallal szemben, aki éjszaka, alvó édesanyja és annak férje szobáját átkutatta, majd pénzt lopott el tőlük.

A megalapozott gyanú szerint a 15 éves Gy. Ádám március 14-én 19 óra körül anyja és férje házában tartózkodott. A fiatal megvárta, míg az asszony és párja elalszik, majd beosont a szobájukba, amit átkutatott. A férfi nadrágzsebében megtalálta a pénztárcáját, melyből több mint százezer forintot ellopott. A fiút a kapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték,és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.