Krimi

Alvó részegeket fosztott ki egy szegedi tolvaj

Alvó részegeket fosztott ki egy szegedi tolvaj

2018. május 15., kedd
Alvó részegeket fosztott ki egy szegedi tolvaj

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki tavaly ősszel két ittas állapotban alvó férfit is kifosztott - írja a delmagyar.hu.

A lap szemlézi a vádiratot, amely szerinta vádlott tavaly szeptemberben Szeged belvárosában az éjjeli órákban odaült egy sértett mellé, aki azt megelőzően alkoholt fogyasztott és ennek következtében elaludt a padon, testével az asztalra borulva. A vádlott ezt kihasználva a sértett jobb nadrágzsebéből eltulajdonította mobiltelefonját, bankkártyáját, diákigazolványát és egyéb más okiratait, majd röviddel ezt követően az egyik bankautomatából pénzt kívánt felvenni, azonban a tranzakció sikertelen maradt. A vádlott cselekményével a sértettnek mintegy 68 000 Ft kárt okozott. Röviddel ezt követően a vádlott ugyancsak Szegeden a belvárosban az éjjeli órákban egy villamosmegállóban levő padon ülő és alkohol fogyasztása miatt alvó sértett mellé ült. Mielőtt az áldozat elaludt volna, a telefonját maga elé tette és fülhallgatóval zenét hallgatott. A vádlott a fülhallgatót a telefonból kihúzva eltulajdonította az alvó sértett padra letett mobiltelefonját, készpénzét, bankkártyáját és egyéb személyes okmányait. Röviddel ezt követően ismételten megpróbált pénzt felvenni az egyik automatából, de a tranzakció ezúttal is sikertelen maradt. A vádlott a sértettnek mintegy 100 000 Ft kárt okozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.