Közélet

Pál Dénes személyében Magyarország hangja lép fel este a Borfeszten - Videó

Pál Dénes személyében Magyarország hangja lép fel este a Borfeszten - Videó

2018. május 22., kedd
Pál Dénes személyében Magyarország hangja lép fel este a Borfeszten - Videó

2013-ban megnyerte a The Voice nevezetű tehetségkutatót, karrierje azóta is szépen ível felfelé, Radics Gigi, Tolvai Reni és Kökény Attila után ma Pál Dénes énekel a Rádió 88 színpadán.

Pál Dénest 2013-ban a TV2 tehetségkutatójában ismerte meg az ország. Hangja és megjelenése miatt többen Szécsi Pál reinkarnációját látták benne. Íme egy archív videó a The Voice stúdiójából, amit akkor forgattunk, amikor Dénes megnyerte a versenyt és szülei először nekünk meséltek gyermekükről. https://youtu.be/ZLTunHifuok Dénes nem kiabálja tele a magáról szóló hírekkel a bulvársajtót picivel több, mint egy hónappal ezelőtt azonban Instagram oldalán tudatta követőivel, hogy édesapa lesz és hamarosan megszületik első gyermeke. A miskolci fiú indult már A Dal című közszolgálati dalversenyen is, de a Sztárban Sztár című produkciót is sikerült megnyernie, így ő lett 2014 legsokoldalúbb magyar előadója. Íme egyik legemlékezetesebb előadása, amikor Karády Katalin bőrébe bújt. https://youtu.be/D9tInjlQonE Szóval, aki szereti a dallamos táncdalfesztiválok hangulatát, biztosan remekül mulat majd Pál Dénes műsorán. Végül, hogy ne legyen senkinek sem hiányérzete megmutatjuk Dénes legújabb slágerét is. https://youtu.be/YLTEX2GbnD4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.