Közélet

"Nem olyan lányok" az elnöki koncerten - SZEN 3. nap

"Nem olyan lányok" az elnöki koncerten - SZEN 3. nap

2018. május 13., vasárnap
"Nem olyan lányok" az elnöki koncerten - SZEN 3. nap

Befejeződött a Szegedi Egyetemi Napok a Hattyas soron. A Wellhelloval beszélgettünk legutóbbi slágerük, a Nem olyan lány című dal videoklipjének felvételéről.

Fluor és Diaz, azaz a Wellhello csinált óriási hangulatot alsóvároson tegnap este. Mielőtt két koktélra való bankókkal, 47 ezer forintosokkal és fülbemászó számaikkal emelték az est színvonalát, a srácok elárulták legutóbbi amerikai útjukkal kapcsolatban, hogy sajnos majdnem drónfelvételek nélkül maradtak, holott csak egy napjuk volt a forgatásra. És hogy milyen kicsi a világ? Egy magyar srác futott össze teljesen véletlenül velük Miami utcáin, róla pedig kiderült, hogy operatőrként dolgozik, és még egy megfelelő eszköz is volt nála a légi felvételek elkészítéséhez.

Talán elmondhatjuk, hogy sokkal kevésbé a véletlen műve, hogy zseniális volt a hangulat a szegedi egyetemistákkal a tegnapi koncerten, azonban – ahogyan ez mindhárom napra elmondható – teltház nem volt. A hétvége zárásaként Jumodaddy és Wondawulf párosa, a UVCT és Lennard lépett fel a SZEN nagyszínpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.