Szórakozás

Mutatjuk, mit nézhet a tévében, ha nem érdekli a Pünkösd

Mutatjuk, mit nézhet a tévében, ha nem érdekli a Pünkösd

2018. május 21., hétfő
Mutatjuk, mit nézhet a tévében, ha nem érdekli a Pünkösd

Az ünnepnapok alkalmával a tévécsatornák is különleges programokkal készülnek, ám ha ön pont nem az a fajta, aki szívesen nézi az ünnepi miséket, akkor is tud még mit nézni a zajdobozban.

A délután az ismétléseké!

Szinte mindegyik csatorna a tegnap este vetített filmeket ismétlik, így a Viasat 3-on, az RTL Klubbon és a Film+-on is ilyen programokat nézhetünk. A legutóbb említett Film+-on délután 4 óra 20 perckor kezdődik a tegnap este is vetített Űrcowboyok, így aki vasárnap este belealudt, az most pótolhatja, hogyan menti meg a világot Clint Eastwood és Tommy Lee Jones. 13 óra 25 perctől kezdődik a Viasat 3-on a Charlie és a csokigyár amiben Johnny Depp a tőle szokásos bohóckodást hozza, Freddie Highmore pedig még egy cuki kisgyerek, és nem az az őrült sorozatgyilkos, akit a Bates Motelből ismerünk. Ezt követi még ugyanezen a csatornán a már ezerszer vetített Amerika Kapitány - A tél katonája, és a Brendan Fraser-féle Múmia. Az RTL Klub délutáni műsorán a 13 óra 15 perctől a 2014-es Godzillát nézhetjük, majd azt követően a gumiarcú Jim Carrey hülyéskedését nézhetjük A Maszkban. A TV2 az ünnepekkor szokásos Bud Spencer témát adja. Először 12 óra után 5 perccel indul náluk a Seriff az égből, majd közvetlenül utána a Seriff és az idegenek kerül a képernyőre.

Az este már a tévében is érdekesebben alakul.

A TV2 a szórakoztató műsorokra koncentrálva először este 7 órakor a Bezár a Bazár című műsorral indítja az estét, Vigyázat, szülővel vagyok és a Drágám, add az életed! show műsorokat adják. Az RTL Klub viszont filmekkel száll be ma este a nézettségi harcba. Ők este 7 óra előtt 5 perccel a Holnapoliszt adják, ami egyébként sok kritikus szemében nagy bukásnak számított. Ezt a műsorukat a törésvonal című amerikai katasztrófafilm követi, amiről sokat elárul, hogy az egykori pankrátor, Dwayne Johnson a főszereplője. Végül, de nem utolsó sorban a Film+ egész jó filmeket ad le este 9 órától. Először a 2015-ben készült, szigorúan 18 éven felülieknek szóló Kiút nélkül című akcióthrillert, majd az Amerikai mesterlövész, amit bár sokat kritizáltak, mégis egy kihagyhatatlan alkotás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.