Szórakozás

Gyermeknapi programkavalkád

Gyermeknapi programkavalkád

2018. május 25., péntek
Gyermeknapi programkavalkád

Kis túlzással a belváros minden utcáján találunk programot ezen a hétvégén, de a vasárnapi gyermeknapra összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

A Szent-Györgyi Albert Agórában és az újszegedi Ligetben vasárnap fél 10-től várják a látogatókat színpadi műsorokkal, de itt lesz lehetősége kézműveskedni is a kicsiknek . Az Agóra Gyermekkuckójában megelevenedik a varázslatos meseország illetve vasútmodellek és terepasztalok is várják a látogatókat. A belépés a helyszínekre ingyenes.

A Partfürdőn a Gyermeknapi Piknik állandó programjai között vanDino Showt és Giga Darts Focit is, de a csillámtetoválás, lufihajtogatás, arcfestés és sok más meglepetés sem marad el. A két napos rendezvényen szombaton 11 órától kezdődnek a programok míg vasárnap 10 órakor a Grimm-Busz Színház előadásával várják az aznapi látogatókat. A belépés itt is ingyenes.

A Szegedi Vadaspark legnagyobb eseménye vasárnap 11-kor kezdődik, ekkoradják át a nagyközönségnek az Elefántházat. Mint azt korábban megírtuk, eddigi legnagyobb, az ázsiai elefántok és néhány, szintén arról a földrészről származó kétlábú és négylábú élőlény komplex élőhelye lesz a terület. A hagyományoknak megfelelően ezen a napon minden 14 év alatti gyermek 600 Forintos belépővel mehet be Szeged állatkertjébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.