Egyetem

Felvételi döntést segítő napot tartanak a mérnöki karon

Felvételi döntést segítő napot tartanak a mérnöki karon

2018. május 28., hétfő
Felvételi döntést segítő napot tartanak a mérnöki karon

Felvételi döntést segítő napot tart május 30-án 10-12 óra között az SZTE Mérnöki Kara. A leendő egyetemisták segítséget kapnak tanulmányi, felvételi ügyekben, találkozhatnak a duális képzésen tanuló hallgatókkal, és betekinthetnek a kari laborokba.

Nappali tagozaton a Mérnöki Kar minden szakja

duális képzési formában is indul

, ahol szakmai gyakorlatra tehetnek szert a hallgatók, és ezért még fizetést is kapnak. A továbbtanulás előtt álló fiataloknak május 30-án nyílt napot szerveznek, ahol az érdeklődő középiskolások segítséget kapnak tanulmányi, felvételi ügyekben, és találkozhatnak a duális képzésen tanuló hallgatókkal is. A frissen készült csokoládé illatát és az ízét is érezhetik, akár fagyit is kóstolhatnak azok a középiskolások, akik ellátogatnak a Mérnöki Kar Moszkvai körúti épületébe. A PLC bemutató mellett az érdeklődők bekukkanthatnak a művelettani és a mechatronika laborokba, megnézhetik a garázsban köröző pneumobil autókat, kérdezhetnek az azokat építő hallgatóktól. Mindehhez a buli hangulatról DJ gondoskodik. További információ

itt.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.