Írjon nekünk

Közélet

Édesanyja temetése után, mély gyásszal szívében hatalmas bulit csapott Várkonyi Tibi

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szinte csak a Csipkés kombiné című lakodalmas himnusz hiányzott a Széchenyi térről, sörivóként a bor mámorában úszó egyedeket tanulmányoztam, de nem tudtam kívülálló maradni felszálltam én is a bulirollerre.

A Borfesztivál hivatalos díjátadója után indult útjára a zenekari gyönyör a Széchenyi tér borral bélelt fakunyhói között. A Rádió 88 tenyérnyi színpadán elsőkét a debreceni Charge adta elő művészetét, mely főleg Horváth Charlie repertoárjából tevődött össze, némi Stinggel fűszerezve.

“A zeneker játszott csupa régi dal szólt” – fújta az énekes, miközben Pál Dénes rajongók kezdtek szivárogni a hangfalak közelébe. Itt álljunk meg egy pillanatra, ha nem látom nem hiszem el, de vannak olyan egyedek, akik már akkor ártatlan nagy szemekkel követték Dénes minden egyes lépését, mielőtt még fellépett volna rendeltetési helyére a színpadra. A karakter szerethetőségét megannyi televíziós szereplés okozta, így vált falunapon és bor-sör-pálinka fesztiválon eladható termékké. A szelfi vadászok meg is rohamozták ahogy illik,ő pedig élvezte a szegedi nép szeretetét.

És ezután jött az amivel abszolút nem lehet mellélőni egy ilyen buliban. Megérkezett Várkonyi Tibi bulivonata.

Csak szólt és szólt a lakodalmas rock, a színpadon Várkonyi Tibi.

A lakodalmas zene piaca éves szinten egy többmilliárdos tortaszeletet szakít ki a szórakoztatóiparból. Nem drága, így sok helyre hívják a műfaj előadóit és nem csak a Jolly és Nótár Mary féle A vonal él meg belőle a legkisebb zenekarokra is van kereslet. Tibi nem ma kezdte, pontosan tudja, hogy először a mindenki által dúdolgatott magyar retro slágerekkel megtölteni a táncparkettet, hogy utána a mulatós blokknál elszabaduljon a pokol.

Ahogy én zenélek ti úgy táncoltok.

A bor mámorító hatását az egyszerűen szórakoztató dallamkavalkád olyan össznépi pozitív tivornyává változtatta, hogy beindult a közösségi vonatozás és akinek vér folyt az ereiben az valamilyen módon a ritmust dobolta, vagy saját énektudásának megfelelően énekelte a szöveget. Én is megmozdultam és Balázs barátommal aki fanatikus Pick szurkoló, megnéztük, hogyan is viszonyulnak a helyszínen tartózkodó csinos hölgyek az ismerkedéshez. Mosolyokkal kommunikáltunk a szebbik nem képviselői felé és bizony nem kellett sok mimika ahhoz, hogy hirtelen izgalmas ismerkedésbe torkolljon az este. (Azt a gyönyörű gesztenye barna zentai lányt biztosan megkeresem itt Szegeden)

De térjünk vissza Tibihez aki egy száll szintetizátorral a világot jelentő deszkákon fáradhatatlanul ontotta a talpalávalót. – Nem is tudod elképzelni milyen nehéz most a szívem, egy héttel ezelőtt temettem el édesanyámat még most is gyász lakik a szívemben, de most három órán át éreztem a közönség mindent elsöprő szeretetét és ez lelkileg nagyon jót tett nekem – mesélte a buli másnapján a zenész. Tibi pontosan tudja, hogy ha sok embert szórakoztat, akkor a saját fájdalmait is sokkal könnyebben elviseli. Most már újra úton van, ma szerda este már Budapesten a Gozsdu udvarban játszik. Ezen a korábbi felvételen egy három évvel ezelőtti SZIN-en adott koncertjét idézzük fel.

Jó mulatozást!

 

Kommentek

Közélet

Szegeden is éttermek zárnak be, mert nincs minőségi szakember a piacon

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vajon lassan hiányszakmának minősül a szakács is a napfény városában? Az elmúlt hetekben több étterem is bezárt Szegeden és környékén, mi pedig utánajártunk, mi okozhatja, vagy okozhatta a problémát. Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Ez a medve nem az a medve- már hárman vannak legalább- VIDEÓ

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vasárnap hajnalban egy medve sétált Miskolcon. A szakemberek azt kérik, ha valaki medvét lát a Sajó mentén, értesítse a természetvédelmi őröket – írta a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közleményében. Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Jó reggelt Szeged: újra úton a medve!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Hogy fér meg egy napba egy medve, a Viszkis és négy meccs? Mutatjuk! Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál