Hírzóna

Több mint egy mázsa vashulladékot loptak volna Makón

Több mint egy mázsa vashulladékot loptak volna Makón

2018. április 17., kedd
Több mint egy mázsa vashulladékot loptak volna Makón

Több mint 1 mázsa vashulladékot akart ellopni egy makói telephelyről két helybeli férfi. Még távozásuk előtt a rendőrök tetten érték és elfogták őket - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanúsítottak idén március 21-én 11 óra körül jutottak be az ingatlan területére, amelynek kazánházában csaknem 120 kilogramm vashulladékot készítettek össze. Idő közben állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre a besurranókról. A közelben lévő és néhány percen belül helyszínre érkező körzeti megbízott és járőrtársa tetten érte a lomha tolvajokat. Őket elfogták és a Makói Rendőrkapitányságra előállították. A 28 és a 32 éves férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellenük lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A makói nyomozók a napokban bíróság elé állítás javaslatával továbbították az ügy iratait az illetékes ügyészségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.