Közélet

Több millió afrikai indult el Európába - mondta Spöttle Szegeden

Több millió afrikai indult el Európába - mondta Spöttle Szegeden

2018. április 5., csütörtök
Több millió afrikai indult el Európába - mondta Spöttle Szegeden

A biztonságpolitikai szakértő, a Bundeswehr nyugalmazott hadnagya, a Német Szövetségi Nyomozó Hivatal volt munkatársa a fideszes országgyűlési képviselőjelöltekkel találkozott, hogy a legfrisebb információkról tájékoztassa őket. Georg Spöttle azt mondta, alig egy napja ért vissza Afrikából, egész pontosan Szenegálból, ahonnan

az USA hivatalos adatai szerint a lakosság 41% indul útnak Európába, vagyis több mint 6 millió ember,

menekülnek az éhínség, a szegénység és a rossz életkörülmények elől. - Marokkón keresztül szervezik meg az ide szállításuka, 2000 dollárért hozzák át őket a tangeri szorosnál - magyarázta a szakértő, aki szerint rengeteg köztük a fiatal, akiknek körülbelül fél évig tart összeszedni ezt a pénzt. https://youtu.be/cw7q6EzFFFo Németországban egyébként már a bevándorlók aránya elérte a lakosság 23,5%-át, az öt év alatti gyermekek esetében az arány 34%. Szerinte nagyon veszélyes folyamatok erősödtek és gyorsultak fel Európában, pár éven belül gyökeresen más Európát fogunk majd látni, mint amit az elmúlt évtizedekben, évszázadokban megszokhattunk. B. Nagy László és Bartók Csaba, a Fidesz szegedi országgyűlési képviselőjelöltjei azt mondták, az egyik legfontosabb feladat az, hogy Magyarország magyar ország maradjon, erre pedig a garancia a Fidesz és a határt védő kerítés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.