/

Sínfutás a beteg gyerekekért

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén hetedik alkalommal rendezik meg az éjszakai jótékonysági villamosfutást. A verseny célja, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.

A rendezvény Május 4-én 22:30-kor veszi kezdetét a Nagyállomás előtt az Indóház-téren, ahol a jelentkezők regisztrálhatnak, majd valamivel éjfél után (miután az utolsó villamos is kifutott az állomásról) indul a futás, ami végig a villamos síneken halad egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójába. (4km)

Ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, számukra a táv kerékpárral is megtehető!

A részvételi díj 1000 Ft, amellyel a rendezők Gyermekklinikát szeretnék támogatni. Az eddigi villamosfutásokkal már közel 2 millió forinttal támogatták a szegedi gyermekellátást.

A különleges feltételek és a nemes cél biztosíték arra, hogy több száz egyetemista és sportolni vágyó ember közösen, együtt vegyen részt a rendezvényen.

A rendezők bíznak benne, hogy több száz résztvevője lesz a rendezvénynek, aminek köszönhetően sokat segíthetnek a rászoruló beteg gyerekeken. A rendezvény végeztével a Szegedi Közlekedési Társaság jóvoltából villamosjárat indul vissza az Indóház térre, mely minden megállóban megáll.

Előző sztori

Elvégezték az első magyarországi gyermek-tüdőtranszplantációt

Következő sztori

A Medián és a ZRI-Závec nyerte a közvéleménykutatók politikai tippháborúját