Sport

Sínfutás a beteg gyerekekért

Sínfutás a beteg gyerekekért

2018. április 18., szerda
Sínfutás a beteg gyerekekért

Idén hetedik alkalommal rendezik meg az éjszakai jótékonysági villamosfutást. A verseny célja, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.

A rendezvény Május 4-én 22:30-kor veszi kezdetét a Nagyállomás előtt az Indóház-téren, ahol a jelentkezők regisztrálhatnak, majd valamivel éjfél után (miután az utolsó villamos is kifutott az állomásról) indul a futás, ami végig a villamos síneken halad egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójába. (4km) Ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, számukra a táv kerékpárral is megtehető!

A részvételi díj 1000 Ft, amellyela rendezők Gyermekklinikát szeretnék támogatni. Az eddigi villamosfutásokkal már közel 2 millió forinttal támogatták a szegedi gyermekellátást.

A különleges feltételek és a nemes cél biztosíték arra, hogy több száz egyetemista és sportolni vágyó ember közösen, együtt vegyen részt a rendezvényen. A rendezők bíznak benne, hogy több száz résztvevője lesz a rendezvénynek, aminek köszönhetően sokat segíthetnek a rászoruló beteg gyerekeken. A rendezvény végeztével a Szegedi Közlekedési Társaság jóvoltából villamosjárat indul vissza az Indóház térre, mely minden megállóban megáll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.