Lányok! Május 31-ig lehet jelentkezni az idei Szeged Szépére

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged Szépe szépségkirálynő-választásra exkluzív programokkal, háromféle jótékonysági projekttel, és számos nyereménnyel készülnek a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek május 31-ig jelentkezhetnek és érdemes sietni, hiszen maximum százan indulhatnak az idei versenyen, ahova országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket.

Felejthetetlen élményeket kínál 2018-ban a Szeged Szépe, melynek főszervezője, Gera Gábor elmondta, tizenegy éve még maguk sem gondolták, hogy országossá növi ki magát a rendezvény, s olyan exkluzív programokat tudnak szervezni a lányoknak, ahová nem biztos, hogy eljutnának. Idén is a június 30-i elődöntő után lesz csapatépítés, a döntős lányok részt vesznek a Forma 1 Magyar Nagydíjon és az azt követő hivatalos afterpartyn is. Ellátogatnak továbbá a versenyzők Villányba és Balatonon is töltenek egy hétvégét. A Balaton Soundon is részt vesznek a döntősök és idén sem maradhat ki az olaszországi Ferrari-gyár meglátogatása Maranello-ban és egy jó olasz fagylalt Velencében.

 

Lányok a tavaly decemberi döntő idején a kulisszák mögött. Fotó: Kovács Ferenc

„Sokan nem tudják, de Magyarországon egyedülállóan, valós jótékonysági projektek is kapcsolódnak a Szeged Szépe rendezvényhez, nemcsak érintőlegesen beszélnek róla, mint más szépségversenyeken, hanem aktívan cselekednek. A mellrák elleni küzdelemben vesznek részt a lányok, azt szeretnénk elérni, hogy minél több fiatal rendszeresen járjon szűrésekre illetve az ifjú hölgyek otthon is végezzenek rendszeres önvizsgálatot. Minden évben az állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett fiatalokat vendégeljük meg illetve ajándékozzuk meg tanszerekkel, 2017 óta pedig a Tappancs állatmenhelyet és a szegedi Vadaspark munkáját is segítjük nagy mennyiségű (eddig 69 raklap) állateledellel. Ezért is különleges a Szeged Szépe verseny, hiszen nagy számban jelentkeznek olyan lányok az ország különböző részéről, akik fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást, hogy jó ügyek mellé álljanak ki, és így közösen tudjunk velük segíteni másokon. Idén kiemelt hangsúlyt szeretnénk helyezni a karitatív tevékenységeinkre, ezért lesz egy Charity (jótékonysági) különdíja is a versenynek.” – részletezte Gera Gábor. Az idei évet kiemelten kezelik, ami megmutatkozik a versenyhez kapcsolódó programokban, s azok lebonyolításában is, hiszen ahogy a főszervező elmondta, ezzel a szépségkirálynő-választással Szeged hírnevét is öregbítik.

Királylány palántánk bikiniben a színpadon. Fotó: Kovács Ferenc

A Szeged Szépe gálaestet december 8-án rendezik meg az IH Rendezvényközpontban, ahol színvonalas műsorok mellett kerül majd korona a 11. Szeged Szépe szépségkirálynő fejére, ahová a zsűribe világhírű modellt is várnak a bírálók közé. Idén már négy kategóriában díjazzák a lányokat, Szeged Szépe 2018 mellett megválasztják a legjobb modellt, átadják a fitness modell díjat, továbbá egy jótékonysági különdíjat is. Összességében több mint egymillió forint értékben adnak át nyereményeket, amelyek között lesz modellszerződés, portfólió- és tengerparti fotózás, valamint külföldi utazás az ajándékutalványok mellett.

(life.hu)

Előző sztori

Véradásra hívnak a hosszú hétvége előtt

Következő sztori

Labdarúgás: a hétvége megyei párosításai