Közélet

Fördős Zé is a szegedi Food Truck Parádén pörög a hétvégén

Fördős Zé is a szegedi Food Truck Parádén pörög a hétvégén

2018. április 12., csütörtök
Fördős Zé is a szegedi Food Truck Parádén pörög a hétvégén

Minden eddiginél változatosabb street food felhozatallal, országos gasztro-premierekkel és rengeteg kulináris csemegével várja a szegedi gasztro-fanatikusokat az idén harmadik alkalommal megrendezett Gerilla Gourmet – kulináris Rock ’n Roll a szegedi Széchenyi téren. A street food dzsembori pénteken 11 órakor veszi kezdetét és vasárnap késő estig tart.

Közel 60 street food és kézműves sörös kiállító tölti meg a szegedi Széchenyi teret péntektől vasárnapig, ahol a 2016-ban indult Gerilla Gourmet várja a minőségi, különleges ételek kedvelőit. A rendezvényen a már klasszikusnak számító pulled pork szendvicsek és kézműves szendvicsek mellett barbecue specialitásokat kóstolhatunk egy közel 20 méteres, mozdonynak álcázott amerikai smoker-ből, de iskolabuszból épített hamburgerbár és igazi gourmet sonkakülönlegességek is várják a szegedieket. A fesztiválon több országos gasztropremiert is tartanak: többek között itt kóstolhatjkuk meg először az erdélyi sörgyár Tiltott Jégáfonya nevű gyümölcsös különlegességét.

Ízkavalkád várható a Széchenyi téren.

A fesztivál színpadán felépített látványkonyhában Magyarország első számú gasztro-celebritása, Fördős Zé avatja be konyhája rejtelmeibe a vendégeket, esténként a rockabilly-ikon Mystery Gang, az autentikus cigányzenét megújító Ham Ko Ham és a szegedi Docpiano Band muzsikál.

A részletes program:

2018. április 13, péntek 12:00 Gerilla Lunch: kapunyitás 16:00 Deja Vu Fesztivál lounge: Dj Fad’i 18:00 Gerilla Látványkonyha: Monster Downtown 20:00 Egri Péter és a MYSTERY GANG élő koncert 2018. április 14, szombat 12:00 Gerilla Lunch: kapunyitás 15:00 Deja Vu Fesztivál lounge: Dj Nacsa 17:00 A Délmagyarország bemutatja: Gerilla Látványkonyha FÖRDŐS ZÉvel 20:00 HAM KO HAM élő koncert 2018. április 15, vasárnap 12:00 Gerilla Lunch: kapunyitás 15:00 Deja Vu Fesztivál lounge: Gedzo 17:00 Pick Szeged vs MKB Veszprém – élő közvetítés a LED falon 19:00 DOCPIANO BAND élő koncert  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.