/

Fördős Zé is a szegedi Food Truck Parádén pörög a hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minden eddiginél változatosabb street food felhozatallal, országos gasztro-premierekkel és rengeteg kulináris csemegével várja a szegedi gasztro-fanatikusokat az idén harmadik alkalommal megrendezett Gerilla Gourmet – kulináris Rock ’n Roll a szegedi Széchenyi téren. A street food dzsembori pénteken 11 órakor veszi kezdetét és vasárnap késő estig tart.

Közel 60 street food és kézműves sörös kiállító tölti meg a szegedi Széchenyi teret péntektől vasárnapig, ahol a 2016-ban indult Gerilla Gourmet várja a minőségi, különleges ételek kedvelőit. A rendezvényen a már klasszikusnak számító pulled pork szendvicsek és kézműves szendvicsek mellett barbecue specialitásokat kóstolhatunk egy közel 20 méteres, mozdonynak álcázott amerikai smoker-ből, de iskolabuszból épített hamburgerbár és igazi gourmet sonkakülönlegességek is várják a szegedieket. A fesztiválon több országos gasztropremiert is tartanak: többek között itt kóstolhatjkuk meg először az erdélyi sörgyár Tiltott Jégáfonya nevű gyümölcsös különlegességét.

Ízkavalkád várható a Széchenyi téren.

A fesztivál színpadán felépített látványkonyhában Magyarország első számú gasztro-celebritása, Fördős Zé avatja be konyhája rejtelmeibe a vendégeket, esténként a rockabilly-ikon Mystery Gang, az autentikus cigányzenét megújító Ham Ko Ham és a szegedi Docpiano Band muzsikál.

A részletes program:

2018. április 13, péntek
12:00 Gerilla Lunch: kapunyitás
16:00 Deja Vu Fesztivál lounge: Dj Fad’i
18:00 Gerilla Látványkonyha: Monster Downtown
20:00 Egri Péter és a MYSTERY GANG élő koncert

2018. április 14, szombat
12:00 Gerilla Lunch: kapunyitás
15:00 Deja Vu Fesztivál lounge: Dj Nacsa
17:00 A Délmagyarország bemutatja: Gerilla Látványkonyha FÖRDŐS ZÉvel
20:00 HAM KO HAM élő koncert

2018. április 15, vasárnap
12:00 Gerilla Lunch: kapunyitás
15:00 Deja Vu Fesztivál lounge: Gedzo
17:00 Pick Szeged vs MKB Veszprém – élő közvetítés a LED falon
19:00 DOCPIANO BAND élő koncert

 

Előző sztori

Így ünnepelte Szeged a költészet napját

Következő sztori

Szerb drogcsempészt ítéltek el Szegeden