Hírzóna

Diósi Dávid könyvbemutatója pénteken lesz a Millenium Kávéházban

Diósi Dávid könyvbemutatója pénteken lesz a Millenium Kávéházban

2018. április 18., szerda
Diósi Dávid könyvbemutatója pénteken lesz a Millenium Kávéházban

Diósi Dávid „A te arcodat keresem, Uram” (Zsolt 27,8). Puzzle-darabok posztmodern korunk istenkeresőiről/-nek című 2018-ban, megjelent kötetének bemutatójára, 2018. április 20-án, pénteken, 18 órai kezdettel kerül sor a Millenniumi Kávéház Klubjában. A szerzővel Szilvágyi Zsolt beszélget.

Íme egy kis kedvcsináló a bemutatásra kerülő könyvből: „A könyv, amit most kezében tart a kedves olvasó, tematikus csokorba szedett puzzle-darabkákból, gondolatmorzsákból áll. A gondolatmorzsák darabkáit csak lassan, megfontoltan, átgondolva és megszívlelve szabad egymásba illeszteni. Éppen ezért ezt a könyvet nem ajánlatos és nem is érdemes elejétől végig egyszerűen elolvasni” – hangzanak Diósi Dávid „A te arcodat keresem, Uram” (Zsolt 27,8). Puzzle-darabok posztmodern korunk istenkeresőiről/-nek című 2018-as kötetének az olvasókat elmélyülésre invitáló, kötetnyitó sorai. Dr. Kránitz Mihály ajánlója szerint a gyulafehérvári teológus legújabb könyvében is „hitelesen tudja megragadni a mai ember problémavilágát”, széleskörű filozófiai, teológiai, szociológiai és művészeti ismeretei révén pedig „képest választ adni »személyre szabottan« a különböző körülmények között élő embernek, megszólítva magában az emberben lévő képességet a kérdésre és a válaszadásra egyaránt”. Diósi Dávid harmadik, a posztmodern kor gondolat- és problémavilágát taglaló könyve mégsem a posztmodern fogalmának meghatározását kínálja olvasóinak, mindinkább elmélkedéseket, a szerző szavai szerint szellemi és lelki időpazarlást, tehát olyan tevékenységre hívja olvasóit, amelyre rohanó világunkban egyre kevésbé szánunk időt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.