Hírzóna

Barátnőjének lopott bicajt egy szentesi fiatal

Barátnőjének lopott bicajt egy szentesi fiatal

2018. április 12., csütörtök
Barátnőjének lopott bicajt egy szentesi fiatal
A szentesi rendőrök bíróság elé állítás javaslatával fejezték be a nyomozást egy helybéli fiatallal szemben, aki 2018 márciusában kerékpárt lopott a városban. A gyanúsított barátnőjének adta ajándékba az eltulajdonított kétkerekűt.

A feltételezett elkövető március 23-án hajnalban a buszpályaudvaron várakozott, amikor arra gondolt, hogy a tárolóban lezárt biciklivel hamarabb eljuthat barátnőjéhez Derekegyházra. A 20 éves férfi szétfeszítette a kerékpár zárát, majd eltekert a járművel a Szenteshez közeli településre. A tolvaj barátnőjének azt mondta, hogy az előző nap kapott fizetésből vásárolta a kétkerekűt és ajándékba hozta azt neki. A szentesi nyomozók néhány nap alatt megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi kilétét. Őt előállították, a kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak. A feltételezett elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A rendőrök az ügyet a nyomozás befejezését követően bíróság elé állítás javaslatával továbbították az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.