Hírzóna

Banális okból bukott meg két drogtermesztő Földeákon

Banális okból bukott meg két drogtermesztő Földeákon

2018. április 5., csütörtök
Banális okból bukott meg két drogtermesztő Földeákon

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt vádemelést javasolnak egy hódmezővásárhelyi férfival és társával szemben - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A makói nyomozók 2017. március 5-én két férfit állítottak elő, akik a gyanú szerint kannabiszt termesztettek egy földeáki ingatlanban. A ház villanyóraszekrénye kigyulladt, melynek oltását egy szolgálaton kívüli rendőr kezdte meg, aki önkéntes tűzoltóként tevékenykedett aznap. Az ültetvényt oltás közben találta meg, majd haladéktalanul értesítette a rendőrkapitányság ügyeletét. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 65 és 50 éves férfiakat előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték,és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.