A Budaörs ellen is veretlen maradt a Szeged-Grosics

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán Tatabányán – a Budaörs ideiglenes otthonában – lépett pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia, és mivel a mérkőzésen gól nélküli döntetlen született, így már hét meccse nem talált legyőzőre Goran Kopunovic együttese.

A találkozón elsősorban a küzdelem dominált – nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. A mérkőzés legnagyobb helyzete a hazaiak előtt adódott, Sejben Máté lövése azonban a keresztlécről levágódott, így gól nélküli döntetlennel zárult a meccs.

Ezzel a döntetlennel Szeged 2011-Grosics Akadémia továbbra is – a még bennmaradást érő – 17. helyen tanyázik. Farkas Márkék vasárnap a sereghajtó Sopronhoz látogatnak.

Merkantil Bank Liga NB II, 25. forduló

Budaörs – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0
Tatabánya, Grosics Gyula stadion, 200 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Bertalan Dávid, Bede Tamás).
Budaörs: Kemenes – Fényes, Kékesi, Medgyes, Tányéros, Sajbán Miklós, Sajbán Máté, Bakos (Csobánki, 84.), Pethő, Lengyel (Czvitkovics, 59.), Fodor (Adamcsek,69.). Szakmai igazgató: Bognár György.
Szeged: Alekszics – Achim, Papp F., Farkas M., Gergényi, Szabó P., Horváth A., Nicorec (Tóth L., 77.), Zabari (Fejős, 69.), Germán (Povázsai, 63.), Zádori. Edző: Goran Kopunovics.

A bajnokság állása:

Előző sztori

Kinyírja a szegedi önkormányzat a bulihangulatot? Jön az új csendrendelet.

Következő sztori

Elfáradtak, ezért biciklit loptak