Hírzóna

Többen elköszöntek a vásárhelyi polgármesteri hivatalból

Többen elköszöntek a vásárhelyi polgármesteri hivatalból

2018. március 7., szerda
Többen elköszöntek a vásárhelyi polgármesteri hivatalból

Hárman távoznak a vásárhelyi polgármesteri hivataltól: Végh Ibolya aljegyző - már nem is áll alkalmazásban -, a kabinetiroda vezetője és a sajtóreferens - írja a Délmagyar a vásárhely24-re hivatkozva. Erről az új polgármester, Márki-Zay Péter egy Facebook-posztban számolt be kedden, de a város honlapjára is kikerült az álláshirdetés.

„Egy hete lemondott a két fideszes alpolgármester, akiket hiába marasztaltam. A tegnapi napon (hétfőn – a szerk.) két vezető beosztású munkatársammal egyeztünk meg, hogy a jövőben nem egy csapatban munkálkodunk. A polgármesteri kabinetiroda vezetője még 10 napig segíti a munkánkat, Végh Ibolya aljegyző asszony pedig máris befejezte sokéves áldozatos munkáját a városházán. Tisztelem, hogy kitartottak elkötelezettségük mellett, akkor is, ha ez ellehetetlenítette, hogy együtt dolgozzunk a város fellendítésén"

– írta Márki-Zay. A város hivatalos honlapján lévő álláshirdetés szerint új sajtóreferenst keres az önkormányzat, amelyre március 19-éig lehet pályázni. Dönteni viszont csak április 15-én fognak a pozícióról. A volt aljegyzővel készült, IGAZÁN DURVA ÁLLÍTÁSOKKAL TARKÍTOTT interjút,

IDE KATTINTVA

lehet elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.