Szórakozás

Szeged Szépe megszólalt! Bene Viola számára az alázatosság a legfontosabb!

Szeged Szépe megszólalt! Bene Viola számára az alázatosság a legfontosabb!

2018. március 25., vasárnap
Szeged Szépe megszólalt! Bene Viola számára az alázatosság a legfontosabb!

A szépség önmagában nem eléga szépség önmagában nem elég, kellő eleganciával, intelligenciával és az

egyéniség átütő erejével kell párosítani - vallja Bene Viola. A szépség kiemelte királynővé választása

nem forgatta fel az életét.

  Milyen érzés volt így utólag, hogy a fejedre került a korona? Hihetetlen és egyben csodálatos érzés volt amikor kimondták a nevem, utólag visszagondolva pedig az egész műsor és a felkészülés is felejthetetlen élmeny marad számomra. Végre felszabadultnak éreztem magam,hiszen már nem volt min izgulni, és természetesen fülig ért a szám a boldogságtól. Szegediként különösen megtisztelve érzem magam hogy én képviselhetem szeretett városunkat. Köszönöm a családomnak,a páromnak és a barátaimnak hogy az első sorból hangosan szurkoltak nekem; ők adtak igazán erőt az éles megmérettetésre ezáltal segítettek legyőzni a korábbi lámpalázat.  

Így nézett ki Viola Bikiniben a Szeged Szépe döntőjében. Fotó Németh Ferenc

Miben változott meg az életed, hogy Szeged Szépe lettél?

Az életem maradt a régi, aminek örülök is hiszen nem volt célom hogy átformálódjon, talán inkább magamat mondanám egy kicsit felelősségteljesebbnek,méginkább nyitottabbak az új felé.

Hol tartasz céljaid megvalósítása területén? Azt gondolom jó úton haladok, lassan de biztosan; én annak a híve vagyok vagyok hogy nem kell semmit elsietni,hiszen annál jobb lesz a végeredmény. (Talán ezért kések el mindig mindenhonnan. :D) Megkezdődött jelentkezés az idei Szeged Szépére, milyen lánynak adnád át legszívesebben a koronádat?

Természetesen a Szeged Szépe sem csak a szépségéről szól, a beválogatott lányok már mind szépek,valahogy a zsűrinek mégis tudni kell választani közülük. Nálam nagy előny az őszinte mosoly, és a kisugárzás. Nem utolsó sorban pedig az alázatosság is fontos szempont.

A bemutatkozó szövegemben elhangzott mottóval szeretnék elköszönni mely így hangzik:a szépség önmagában nem elég, kellő eleganciával, intelligenciával és az egyéniség átütő erejével kell párosítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.